Centrum provázení v Ostravě se po roce provozu stěhuje do nových, zrekonstruovaných prostor v přízemí Kliniky dětského lékařství Fakultní nemocnice Ostrava. Pracovnice centra jsou tak nablízku rodičům, kteří si od lékařů vyslechnou závažnou diagnózu svého dítěte nebo prožívají v souvislosti s jeho onemocněním náročné období.

Více informací na https://www.sancedetem.cz/o-cem-se-mluvi/nove-prostory-umozni-ostravskemu-centru-provazeni-byt-rodicum-vazne-nemocnych-deti

„Lidé odvedle – neobvyklý výlet do světa lidí s hendikepem“ – interaktivně edukativní výstava otevřena nejen pro školy!

Přijeďte se podívat na jedinečnou interaktivní výstavu!

Vydáte se na poučný výlet, na kterém nahlédnete do světa nevidomých, zaposloucháte se do světa neslyšících a budete cestovat stejně jako lidé s tělesným hendikepem.
Výstava je otevřena denně od 8.00 do 17.00 do 30. září 2021 v Infocentru Humpolec.
Těšíme se na vaši účast!

Nadace Sirius je letos již po páté - Partner sekce Lidé odvedle na 55. Mezinárodním filmovém festivalu v Karlových Varech. Letošním tématem filmů sekce Lidé odvedle je dítě v nesnázích

Program stanu Nadace Sirius je připraven ve spolupráci s Českou asociací streetwork. Prezentuje zde činnost nízkoprahových klubů pro děti a mládež, které svou sociální prací pomáhají dětem v těžkých životních situacích. Vždyť každé dítě má právo na šťastné dětství a podporu dospěláka.

Součástí programu je i Patron dětí.

Stan najdete v Karlových Varech, na ulici T. G. Masaryka 1, na začátku Smetanových sadů.

Přijeďte se podívat – těšíme se na vás!