Ve Východočeském muzeu v Pardubicích bude od 10. června k vidění interaktivní výstava Lidé odvedle, která svým návštěvníkům unikátním způsobem přibližuje každodenní život hendikepovaných lidí. Dosud byla instalována v Plzni, Humpolci, Chomutově a Jičíně a v každém z těchto měst se setkala s velkým zájmem veřejnosti. Výstava potrvá až do 30.10.2022. Poté ji Nadace Sirius, která za celým projektem stojí a financuje ho, plánuje představit i v dalších českých a moravských městech.

pdfTisková zpráva ke stažení ZDE207.45 KB

Pozvanka na konferenci FB

Dovolte nám pozvat Vás na konferenci „Aktuální výzvy systému péče o ohrožené děti“, která se bude konat dne 19. 5. 2022 od 9 hodin v prostorách Poslanecké sněmovny.

Konference je pořádána pod záštitou pana poslance Aleše Juchelky, Nadací Sirius a Dětským fondem OSN – Unicef.

Účast je možná jak osobně, tak online.

Pozvánku a program konference naleznete pod tímto odkazem: https://www.nadacesirius.cz/soubory/aktuality/pozvanka-aktualni-vyzvy-systemu.pdf

Aktualizace 24.5.2022: konference již proběhla - výstupy z ní nalezente na stránce: https://nadacesirius.cz/vyzkumy/konference-aktualni-vyzvy-systemu-pece-o-ohrozene-deti

Hledáme nového člena/členku do odborného týmu pro dlouhodobou spolupráci na pozici

Odborný pracovník/pracovnice a projektový manažer/manažerka pro tým prevence ohrožení dítěte