Detail projektu

2 207 607 Kč

ikona terc
Cíl:

Cílem projektu bylo vybudovat nové terapeutické centrum pro děti zažívající násilí v blízkých vztazích v Praze. Kapacita stávající odborné pomoci organizace dětem v oblasti krizové intervence a dlouhodobé individuální terapie byla navýšena, došlo k rozšíření pomoci o skupinovou arteterapii, video trénink interakcí a skupinovou taneční pohybovou terapii. Výsledkem projektu byla dlouhodobá stabilizace psychického stavu těchto dětí, zvýšení míry bezpečnosti rodinného prostředí a posílení multioborové kooperace všech zúčastněných odborníků.

ikona palec
Výsledky:

Bylo podpořeno celkem 66 klientů. Většina klientů při vstupu do služby preferovala podporu formou individuální terapie. Během projektu bylo poskytnuto celkem 1213 konzultací v rámci individuální krizové pomoci a dlouhodobé individuální terapie, 14 skupinových terapií pro 4 klienty, 20 setkání skupinové taneční pohybové terapie pro 7 klientů, 53 skupinových arteterapií pro 10 klientů a 83 setkání s video tréninkem pro 10 klientů. Organizace zajistila financování služby na další období.

www.acorus.cz