O NÁS

Nadace Sirius byla založena v roce 2008 s cílem přispívat ke zlepšování nesnadného života dětí ohrožených v jejich přirozeném vývoji.

O NÁSInformace o naší společnosti

Granty

Nadace Sirius vyhlašuje pravidelně grantová řízení zaměřená na řešení problémů ohrožených dětí.

GrantyGrantová řízení

Projekty

Pro aktivní naplnění svého poslání realizuje Nadace Sirius prostřednictvím svých dvou společností tyto vlastní projekty:

ProjektyProjekty nadace

Patron dětí poskytuje Balíky základních potravin a hygienických potřeb rodinám s nezletilými dětmi, které se kvůli koronaviru ocitly v těžké situaci.
POŽÁDAT O BALÍK →

Motto Nadace Sirius: Pomáháme dětem, které neměly v životě štěstí.

Chceme minimalizovat nepřízeň osudu v životě dítěte a udělat maximum pro to, aby prožilo šťastné dětství v rodině, obklopené láskou a porozuměním.

Nadace Sirius byla založena v roce 2008 s cílem pomoci zlepšit život dětí ohrožených sociálním prostředím a dětí se zdravotním postižením. Svými aktivitami hledá cesty, které povedou k trvalým pozitivním změnám v systému péče o ohrožené děti. Nadace Sirius pravidelně vyhlašuje grantová řízení zaměřená na aktuální problémy oblasti ohrožených dětí. Dále realizuje vlastní projekty, řešící problematiku rodin s dětmi a náhradní rodinné péče. Samostatným projektem je projekt Chodící lidé, řešící postoje veřejnosti k lidem se zdravotním postižením. Nadace Sirius neposkytuje finanční prostředky jednotlivcům.

Pro charitativní online projekt Patron dětí, jehož zřizovatelem je Nadace Sirius, hledáme

Koordinátora/ku projektu Patron dětí

Pokud si dokážeš představit každodenní administrativní práci spojenou se zpracováváním žádostí o pomoc, komunikaci s žadateli, s jejich patrony a s dodavateli služeb či zboží, pak tě rádi poznáme.

Práce je to vskutku pestrá a nudit se rozhodně nebudeš.

Cílem projektu Patron dětí je pomáhat zdravotně a sociálně znevýhodněným dětem a jejich rodinám, které neměly v životě štěstí.

Co od tebe požadujeme?

• Ukončené středoškolské vzdělání
  • Výborné komunikační schopnosti (slovem i písmem)
  • Znalost práce na PC
  • Schopnost umět si zorganizovat práci (prioritizace, time management)
  • Smysl pro týmovou práci

Co ti můžeme nabídnout?

• 5 týdnů dovolené
  • Sick days
  • Občasný Home office
  • Kanceláře v zajímavé lokalitě Prahy 1

Nástup možný od dubna 2020.

V případě zájmu zašlete strukturované CV na adresu